
Dagens meny
Vårt mål er å tilby en meny til svært konkurransedyktige priser med oppskrifter fra hele verden.
Mandag 20 november
Velg hvilke som helst retter eller dra nytte av hele menyen prisbesparelse.
Gresk salat
Gresk salat er en salat som blant annet inneholder fetaost, tomat, agurk og rødløk, og en sprut med sitronjus, ansjos, olivenolje og oregano. Allergener: Fisk, melk. Ingredienser : Isberg salat, fetaost, tomat, agurk og rødløk, sitronjus, ansjos, olivenolje og oregano.
NOK 90

Blåskjell med roquefort saus
Blåskjell med roquefort saus. Denne Fransk-klassikeren "Moules au roquefort" er velidg smakelig. Det som er bra med blåskjell er at du kan spise dem hele året! Vi, franskmenn, har mange bruksområder for dem – grateng, omelett, fylt, i supper, gryteretter, i salater. Vi anbefaler å spise dem med våre hjemmelagde pommes frites. Allergener: Hvetemel, melk, fisk. Ingredienser: Blåskjell, hvetemel, smør, løk, persil, roquefort, flote, pepper.
NOK 250

Hjemmelaget pommes frites
Hjemmelaget pommes frites (ca. 200 g). Dirket selv i Ryfoss.
NOK 70

Ceasar kylling salat
Cæsarsalat er en salatrett. Cæsarsalaten ble utviklet av italieneren Cesare Cardini i Tijuana i Mexico i 1924, og slo igjennom i California. Cæsarsalaten består av romanosalat med dressing av olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk og sort pepper, samt hardkokt egg, parmesan og krutonger. Allergener: egg, melk. sennep. Ingredienser: Romanosalat, kylling olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk, egg, parmesan og krutonger.
NOK 90

Mandags 20. november full meny
Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny
NOK 300

Tirsdag 21 november
Squash kremost suppe
Denne sunne kalorisuppen er en deilig måte å bruke opp squash på når de er i sesong. Allergener: Melk, hvetemel. Ingredienser: Hakket persille, potet, squash, sjalottløk, flote, hvetemel, grønnsaksbuljongterninger, cheddar, muskatnøtt.
NOK 90

Pasta med blåost
Pasta med blåost Allergener: hvetemel, egg, melk. Ingredienser: hvetemel, egg, oliveolje, blåost, lok, flotte, persil
NOK 190

★ Valnøtter tartelett med karamelsaus
Hjemmelaget tartelett med valnøtter og Franske Alper karamelsaus. Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, valnøtter og hjemmelage caramel. Allergener: Melk, egg, gluten (hvetemel), valnøtter. Ingredienser: fløte, egg, hvetemel, smør, sukker, valnøtter.
NOK 60

Tirsdags 21. november full meny
Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny
NOK 300

Onsdag 22 november
Ceasar kylling salat
Cæsarsalat er en salatrett. Cæsarsalaten ble utviklet av italieneren Cesare Cardini i Tijuana i Mexico i 1924, og slo igjennom i California. Cæsarsalaten består av romanosalat med dressing av olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk og sort pepper, samt hardkokt egg, parmesan og krutonger. Allergener: egg, melk. sennep. Ingredienser: Romanosalat, kylling olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk, egg, parmesan og krutonger.
NOK 90

Valdres Elg burger med skogsopp
Valdres elg burger med Valdres elg kjøtt, Valdres steinsopp / kantareller og tyttebær rømmesaus. Allergener: Hvete, melk. Ingredienser: Hamburger lagget av elgkjøtt, hamburgerbrød, lok, tomat, isbergsalat, ost og tyttebær rømme sauce.
NOK 150

Fransk sitronkrem tartelett
Hjemmelaget tartelett med sitronkrem . Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, sitron og mynt. Allergener: melk, egg, guten (hvetemel). Ingredienser: Fløte, egg, hvetemel, smør, sukker, sitron og mynt.
NOK 60

Onsdag 22. november full meny
Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny
NOK 300

Torsdag 23 november
Pasta salat med skinke
En forfriskende pastasalat for varme dager. Noe som ikke er tilfellet i dag... men det spiller ingen rolle, vi beholder oppskriften i bakhodet til en annen gang. Allergener: hvetemel, melk, egg. Ingredienser: Pasta, skinke, cherrytomater, oliven med hull, mozzarela, agurk, paprika, basilikum ,olivenolje, balsamicoeddik.
NOK 90

Grillet laks
Grillet laks med litt oliveolje, sitron og dill. Allergener: fisk. Ingredienser: Laks, oliveolje, salt, sitron, tomat, dill.
NOK 250

Kokoskrem tartelett
Hjemmelaget tartelett med kokoskrem. Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, en fransk vaniljesaus med kokos pulver. Allergener: Melk, egg, gluten (hvetemel). Kan inneholde spor av peanøtter og andre typer nøtter. Ingredienser: Melk, egg, hvetemel, smør, sukker, vaniljesmak, kokos pulver
NOK 60

Torsdags 3. november full meny
Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny
NOK 300

Fredag 24 november
Spansk classik potetomeletteskive
"Tortilla de patata", potetomeletten er en omelett som tidligere kuttede og hakkede poteter tilsettes, som regnes som den typiske retten for spansk gastronomi, som finnes på enhver restaurant i Spania. Allergener: Egg, Ingredienser: Egg, poteter, lok, paprika, oliveolje.
NOK 70

Spinat laks lasagna
Hjemmelaget lasagna med ricotta produsert i Ryfoss, Valdres. Allergener: hvetemel, egg, melk.fisk. Ingredienser: Hvetemel, egg, løk, hvitløk, olivenolje, tomater, oregano, spinat, laks, parmesan, fløte og revet ost.
NOK 250

Tartelett med bringebærkrem
Hjemmelaget tartelett med bringebærkrem . Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, bringebærkrem og hvit sjokolade.
NOK 80

Fredags 24. november full menyh
Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny
NOK 300
