top of page

Dagens meny

Vårt mål er å tilby en meny til svært konkurransedyktige priser med oppskrifter fra hele verden.



Mandag 20 november

Velg hvilke som helst retter eller dra nytte av hele menyen prisbesparelse.




Gresk salat

Gresk salat er en salat som blant annet inneholder fetaost, tomat, agurk og rødløk, og en sprut med sitronjus, ansjos, olivenolje og oregano. Allergener: Fisk, melk. Ingredienser : Isberg salat, fetaost, tomat, agurk og rødløk, sitronjus, ansjos, olivenolje og oregano.

NOK 90

Glutenfri
Vegetariansk
Gresk salat


Blåskjell med roquefort saus

Blåskjell med roquefort saus. Denne Fransk-klassikeren "Moules au roquefort" er velidg smakelig. Det som er bra med blåskjell er at du kan spise dem hele året! Vi, franskmenn, har mange bruksområder for dem – grateng, omelett, fylt, i supper, gryteretter, i salater. Vi anbefaler å spise dem med våre hjemmelagde pommes frites. Allergener: Hvetemel, melk, fisk. Ingredienser: Blåskjell, hvetemel, smør, løk, persil, roquefort, flote, pepper.

NOK 250

Blåskjell med roquefort saus


Hjemmelaget pommes frites

Hjemmelaget pommes frites (ca. 200 g). Dirket selv i Ryfoss.

NOK 70

Glutenfri
Vegetariansk
Organisk
Vegansk
Hjemmelaget pommes frites


Ceasar kylling salat

Cæsarsalat er en salatrett. Cæsarsalaten ble utviklet av italieneren Cesare Cardini i Tijuana i Mexico i 1924, og slo igjennom i California. Cæsarsalaten består av romanosalat med dressing av olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk og sort pepper, samt hardkokt egg, parmesan og krutonger. Allergener: egg, melk. sennep. Ingredienser: Romanosalat, kylling olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk, egg, parmesan og krutonger.

NOK 90

Vegetariansk
Ceasar kylling salat


Mandags 20. november full meny

Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny

NOK 300

Mandags 20. november full meny



Tirsdag 21 november




Squash kremost suppe

Denne sunne kalorisuppen er en deilig måte å bruke opp squash på når de er i sesong. Allergener: Melk, hvetemel. Ingredienser: Hakket persille, potet, squash, sjalottløk, flote, hvetemel, grønnsaksbuljongterninger, cheddar, muskatnøtt.

NOK 90

Vegetariansk
Squash kremost suppe


Pasta med blåost

Pasta med blåost Allergener: hvetemel, egg, melk. Ingredienser: hvetemel, egg, oliveolje, blåost, lok, flotte, persil

NOK 190

Vegetariansk
Pasta med blåost


★ Valnøtter tartelett med karamelsaus

Hjemmelaget tartelett med valnøtter og Franske Alper karamelsaus. Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, valnøtter og hjemmelage caramel. Allergener: Melk, egg, gluten (hvetemel), valnøtter. Ingredienser: fløte, egg, hvetemel, smør, sukker, valnøtter.

NOK 60

Vegetariansk
★ Valnøtter tartelett med karamelsaus


Tirsdags 21. november full meny

Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny

NOK 300

Tirsdags 21. november full meny



Onsdag 22 november




Ceasar kylling salat

Cæsarsalat er en salatrett. Cæsarsalaten ble utviklet av italieneren Cesare Cardini i Tijuana i Mexico i 1924, og slo igjennom i California. Cæsarsalaten består av romanosalat med dressing av olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk og sort pepper, samt hardkokt egg, parmesan og krutonger. Allergener: egg, melk. sennep. Ingredienser: Romanosalat, kylling olivenolje, sennep, sitronsaft, worcestersaus, hvitløk, egg, parmesan og krutonger.

NOK 90

Vegetariansk
Ceasar kylling salat


Valdres Elg burger med skogsopp

Valdres elg burger med Valdres elg kjøtt, Valdres steinsopp / kantareller og tyttebær rømmesaus. Allergener: Hvete, melk. Ingredienser: Hamburger lagget av elgkjøtt, hamburgerbrød, lok, tomat, isbergsalat, ost og tyttebær rømme sauce.

NOK 150

Valdres Elg burger med skogsopp


Fransk sitronkrem tartelett

Hjemmelaget tartelett med sitronkrem . Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, sitron og mynt. Allergener: melk, egg, guten (hvetemel). Ingredienser: Fløte, egg, hvetemel, smør, sukker, sitron og mynt.

NOK 60

Vegetariansk
Fransk sitronkrem tartelett


Onsdag 22. november full meny

Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny

NOK 300

Onsdag 22. november full meny



Torsdag 23 november




Pasta salat med skinke

En forfriskende pastasalat for varme dager. Noe som ikke er tilfellet i dag... men det spiller ingen rolle, vi beholder oppskriften i bakhodet til en annen gang. Allergener: hvetemel, melk, egg. Ingredienser: Pasta, skinke, cherrytomater, oliven med hull, mozzarela, agurk, paprika, basilikum ,olivenolje, balsamicoeddik.

NOK 90

Pasta salat med skinke


Grillet laks

Grillet laks med litt oliveolje, sitron og dill. Allergener: fisk. Ingredienser: Laks, oliveolje, salt, sitron, tomat, dill.

NOK 250

Glutenfri
Grillet laks


Kokoskrem tartelett

Hjemmelaget tartelett med kokoskrem. Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, en fransk vaniljesaus med kokos pulver. Allergener: Melk, egg, gluten (hvetemel). Kan inneholde spor av peanøtter og andre typer nøtter. Ingredienser: Melk, egg, hvetemel, smør, sukker, vaniljesmak, kokos pulver

NOK 60

Kokoskrem tartelett


Torsdags 3. november full meny

Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny

NOK 300

Torsdags 3. november full meny



Fredag 24 november




Spansk classik potetomeletteskive

"Tortilla de patata", potetomeletten er en omelett som tidligere kuttede og hakkede poteter tilsettes, som regnes som den typiske retten for spansk gastronomi, som finnes på enhver restaurant i Spania. Allergener: Egg, Ingredienser: Egg, poteter, lok, paprika, oliveolje.

NOK 70

Spansk classik potetomeletteskive


Spinat laks lasagna

Hjemmelaget lasagna med ricotta produsert i Ryfoss, Valdres. Allergener: hvetemel, egg, melk.fisk. Ingredienser: Hvetemel, egg, løk, hvitløk, olivenolje, tomater, oregano, spinat, laks, parmesan, fløte og revet ost.

NOK 250

Spinat laks lasagna


Tartelett med bringebærkrem

Hjemmelaget tartelett med bringebærkrem . Tarteletter er en av de mest kjente Fransk dessertene. Vår oppskrift består av franske hjemmelaget tartelett kjeks, bringebærkrem og hvit sjokolade.

NOK 80

Vegetariansk
Tartelett med bringebærkrem


Fredags 24. november full menyh

Inneholder alle produkter fra i dag dagens meny

NOK 300

Fredags 24. november full menyh

Trenger du hjelp?

Besøk var Kundestøtte

for hjelp eller ring oss på

Adresse:
Holmavegen 6

6444 Farstad

Tel : 48624468

  • Facebook Kjærlighets catering
  • Instagram
  • YouTube

Mitt valg

Kjærlighets catering logo
Foreløpig leverer vi kun til Molde, Hustadvika og Averøy kommuner. For levering vennligst kontakt oss i forkant.

Vi aksepterer følgende betalingsmåter

Betal med Mastercard
Betal med American Express
Betal med Unionpay
Betal med Visa
Betal med vipps

© 2023 Nova Space As

Kjærlightets Catering er et merke av Nova Space As

bottom of page