
Jul og nyttår menier
Overrask dine gjester med Kjærlighets Catering smakfulle og hjemmelaget retter i Valdres

Forreter
For å sette smak på en improvisert kveld eller en mottakelse med kolleger, har Kjærlighets Caterring-side tenkt på alt slik at din aperitiffmiddag er ulik alle andre.
★ brett med kanapeer og verriner
Utvalg av 30 kanapeer (ikke-kontraktsmessig bilde)
NOK 1,200

Ostefat
380 kr pr pers (minimum 5 personer) Utvalg av norske, franske, italienske og spanske oster ca. 150g per person Allergener : Melk (ikke-kontraktsmessig bilde)
NOK 380

Spekeskinkefat
380 kr pr pers (minimum 5 personer) Utvalg av Norsk, fransk, italiensk og spansk charcuteri tallerken. ca 150g per personn (ikke-kontraktsmessig bilde)
NOK 380

16 puffs gratinert med emmentalerost
16 puffs gratinert med emmentalerost. En gougère, i fransk mat, er et bakt velsmakende choux-bakverk laget av choux-deig blandet med ost. Det finnes mange varianter. Osten er vanligvis revet Gruyère, Comté eller Emmentaler, men det er mange varianter som bruker andre oster eller andre ingredienser. Allergener : melk, egg
NOK 240


Forretter
Oppdag vårt utvalg av kalde og varme franske og spanske første retter
Fransk pai med lokk, steinsopp og bakon
"Tarte à l'oignon" er en velduftende, velsmakende løkterte fra Alsace-regionen i Frankrike. I hovedsak er det en pai med åpent ansikt som er fylt med en rik og smakfull egg kremeflotte saus med bacon, steinsopp og løk. Enkelt porsjon Allergener : egg, melk
NOK 70

Laks torsk fisksuppe (1 person)
Trioen av laks, torsk og purre danner en perfekt allianse og passer godt sammen. Minimum bestilling 5 personner Allergener : melk
NOK 160

Potetsalat med kylling og agurk (8 personer)
Potet-, kylling- og agurksalat presentert i form av kaker. Ingredienser: potet, kylling, agurk, rødbeter og majones Allergener: egg, Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Potetsalat med skinke og gulrott (8 personner)
Potet-, skinke- og gulrotsalat presentert i form av kaker. Ingredienser: potet, kylling, agurk, gulrott og majones Allergener: egg, Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Vegetarisk salat med potet og grønnsaker blanding (8 personner)
Potetsalat med grønnsaker blanding- presentert i form av kake. Ingredienser: potet, tomat, agurk, gulrott, brokoli, lok og majones Allergener: egg, Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Potetsalat med laks ( 8 personner)
Potet og laks salat presentert i form av kaker. Ingredienser: potet, laks, agurk, gulrott, brødstikker med sesam og majones Allergener: Fisk, egg, sesam Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Potetsalat med kremost og tomat (8 personner)
Potetsalat med kremost og tomat i form av kake. Ingredienser: potet, tomat, kremost, gresslok og majones Allergener: egg, melk Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Grønnsaker salat med skinke ( 8 personner)
Grønnsaker salat med skinke presentert i form av kaker. Ingredienser: brød, skinke, olive, grønnsaker blanding. Allergener: egg, hvetelmel Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Potetsalat met surimi
Potetsalat med surimi presentert i form av kaker. Ingredienser: potet, surimi, tomat, olive, kremost. Allergener: Fisk egg, Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 480

Potetsalat med rekker
Potetsalat med rekke presentert i form av kaker. Ingredienser: potet, rekker, tomat, olive, kremost. Allergener: Fisk egg, Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 480

Potet salat med skinke (8 personner)
Potetsalat med skinke presentert i form av kaker. Ingredienser: potet, skinke, tomat, rødbetter, gulrott og majones Allergener: egg, Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 640

Laks enkelt verrine
Laks i en plast verrine. Ingredienser: laks, epler, agurk, radisk, kremost of flotte Allergener: fisk, melk Mininumsbestillingstiden : 2 dager
NOK 100


Hovedretter
Gratin dauphinois
Minst bestiling 5 personner Gratin dauphinois er en fransk grateng av råpoteter i skiver bakt i fløte, fra Dauphiné-regionen i det sørøstlige Frankrike Ingredienser : poteter, lok, bacon, flote, Alergener : Melk
NOK 90


Desserter
Bestill en fransk julekake til feiringen av slutten av året
Buche de noel med kaffe (per person)
Julelog eller bûche de Noël er en tradisjonell julekake, ofte servert som dessert nær jul, spesielt i Frankrike, Belgia, Luxembourg, Sveits og Quebec. (Ikke kontraktsfestet bilde). Denne oppskriften kommer med kaffe smak Minst bestilling 6 personner Allergener : hvetemel, egg, melk
NOK 110

Buche de Noel med sjokolade
Julelog eller bûche de Noël er en tradisjonell julekake, ofte servert som dessert nær jul, spesielt i Frankrike, Belgia, Luxembourg, Sveits og Quebec. (Ikke kontraktsfestet bilde). Denne oppskriften kommer med sjokolade smak Minst bestilling 6 personner Allergener : hvetemel, egg, melk
NOK 110

12 mini franske kaker fat
Utvalg av 12 minikaker. Ikke kontraktsfestet bilde Allergener . Egg, melk, hvete, hasselnøtter, mandler, valnøtter.
NOK 480

20 mini franske kaker fat
Utvalg av 20 mini franske kaker. Ikke kontraktsfestet bilde Allergener . Egg, melk, hvete, hasselnøtter, mandler, valnøtter.
NOK 800

40 mini Franske kaker fat
Utvalg av 40 mini franske kaker. Ikke kontraktsfestet bilde Allergener . Egg, melk, hvete, hasselnøtter, mandler, valnøtter.
NOK 1,600
